BRomania vs. Stela Popescu la iCEE.fest, festivalul care aduce greii Internetului la Bucuresti

Sambata, 03 Iunie 2017, ora 13:42
1115 citiri
BRomania vs. Stela Popescu la iCEE.fest, festivalul care aduce greii Internetului la Bucuresti
Foto: ICEEfest

Dezbateri haioase cu Stela Popescu vs BRomania, muzica live cu Delia, stand-up comedy cu Jeff Leach. Festivalul care aduce la Bucuresti greii Internetului are in agenda si multa distractie.

Oferta de entertainment a iCEE.fest 2017 e mai bogata ca niciodata: stand-up comedy cu Jeff Leach, muzica live cu Delia, Macanache si Lori Ciobotaru Band si o seara marca Andi Moisescu (Apropo TV) in care comedianti "virali" precum Matei "BRomania" Dima vor discuta despre evolutia umorului in format video de la Revelioanele TVR pana la generatia YouTube si Facebook, alaturi de actori celebri precum Stela Popescu sau Mugur Mihaescu de la "Vacanta Mare".

Bucurestiul va deveni din nou, pentru doua zile, capitala regionala a Internetului. Si, ca de obicei, pentru ca Internetul este si despre distractie, aceasta zona nu va lipsi din program.

A 6-a editie iCEE.fest se va desfasura pe 15 si 16 iunie in cadrul Grand Cinema & More din Mall Baneasa, organizatorii celui mai important festival dedicat tehnologiei si digitalului din Centrul, Estul si Sud-Estul Europei anuntand Agenda pe site-ul oficial.

- Pentru al doilea an la rand vor fi prezenti peste 130 de speakeri si companii de renume mondial

- Smart Homes si Fintech sunt cele doua zone de continut adaugate deja consacratelor VR & AR, eCommerce, Content, Creativity, Ad Tech, Startups sau e-Health.

Pe langa prezentarile clasice, sesiunile de training oferite de Facebook & Google plus workshop-urile din zonele de Creativitate si Startups, festivalul continua sa dezvolte si partea de entertainment.

Stand-up Comedy cu Jeff Leach

Gazda iCEE.fest va fi si in acest an Jeff Leach. Actor, DJ si vedeta a platformei de gaming Twitch, dar mai ales un excelent comediant stand-up, Jeff este o componenta importanta a festivalului si asta datorita modului sau unic de a intretine atmosfera pe durata celor 2 zile extrem de intense.

Britanicul cu origini romanesti (este nepotul lui Ion Caramitru) va avea un numar de Stand-up in prima seara a festivalului dar, asa cum si-a obisnuit publicul, show-ul sau continua practice pe toata durata iCEE.fest.

Andi Moisescu aduce atmosfera ApropoTV live, pe scena iCEE.fest

In a doua seara a festivalului, Andi Moisescu va fi gazda unei dezbateri despre evolutia si viitorul comediei in format video.

"Evolutia umorului: de la clasicul TV la generatia Facebook si Youtube" este numele debate-ului la care invitati sunt vlogeri romani care impreuna au peste jumatate de milion ...citeste mai departe despre "BRomania vs. Stela Popescu la iCEE.fest, festivalul care aduce greii Internetului la Bucuresti" pe Ziare.com

#ICEEfest 2017, #Iceefest invitati, #ICEEfest Bucuresti , #Stiri Internet