Bucuresteni suparati pe Uber pentru ca preturile au crescut si de 7 ori de Revelion: Explicatiile companiei

Miercuri, 06 Ianuarie 2016, ora 17:54
1106 citiri
Bucuresteni suparati pe Uber pentru ca preturile au crescut si de 7 ori de Revelion: Explicatiile companiei
Foto: Uber

Cativa dintre clientii serviciului Uber - care ofera o alternativa la taxiuri - s-au plans ca au achitat tarife exagerat de mari pentru cursele din noaptea de Revelion. Insa ce explicatii a dat compania?

"Aseara, dupa petrecerea de Revelion de la Hotel Caro, am folosit pentru prima data serviciile UberX, varianta low-cost a aplicatiei de ridesharing Uber. In final, cand am ajuns acasa am primit un mail de la Uber pentru confirmarea cursei si a faptului ca o cursa de 11 km cu un Renault Symbol a costat aproape 200 RON, bani care au fost automat dedusi de pe cardul de credit inregistrat pe cont.

Aceeasi cursa ar costa 17-20 RON cu un taxi licentiat pentru astfel de activitati, care plateste taxe, asigurari specifice transportatorilor de persoane samd. Aceeasi cursa la taximetristii mercenari care ies in noaptea de Revelion ar fi costat max. 70 RON, la 'mica intelegere', de care am vrut insa sa ne lipsim", a scris unul dintre clientii nemultumiti pe pagina sa de Facebook.

Uber, ...citeste mai departe despre "Bucuresteni suparati pe Uber pentru ca preturile au crescut si de 7 ori de Revelion: Explicatiile companiei" pe Ziare.com

#Uber tarife dinamice, #Uber curse Revelion, #Uber pret Revelion, #Uber crestere pret Revelion , #Stiri Internet