Cand am putea scapa de roaming in UE si ce prevederi sunt necesare pentru Big Brother

Vineri, 20 Martie 2015, ora 08:45
1427 citiri
Cand am putea scapa de roaming in UE si ce prevederi sunt necesare pentru Big Brother

Este nevoie de un echilibru intre nevoia de securitate si protectia drepturilor civile, in discutia despre legile Big Brother, iar romanii ar putea scapa de roaming in Uniunea Europeana cel mai devreme in anul 2017, sustine europarlamentarul PSD Victor Negrescu.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, eurodeputatul, care a castigat premiul de Europarlamentarul Anului la categoria Agenda Digitala, sustine ca trebuie revizuite o serie de reglementari in ce ii priveste pe utilizatorii de Internet pe tot cuprinsul Uniunii Europene.

De asemenea, Victor Negrescu vine cu idei privind incurajarea si stimularea antreprenorilor IT din Romania si atrage atentia asupra necesitatii unei comisii pentru Internet in Parlamentul European.

Sotia lui Crin Antonescu, desemnata Europarlamentar al Anului. Ce a facut sotia lui Ponta

Ati vorbit despre sustinerea drepturilor utilizatorilor de Internet. In ce consta acest lucru, la ce v-ati referit?

Sunt mai multe lucruri pe care le-am facut in acest... citeste mai departe despre "Cand am putea scapa de roaming in UE si ce prevederi sunt necesare pentru Big Brother - Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victor Negrescu Internet, #Victor Negrescu roaming, #Victor Negrescu Big Brother, #legi Big Brother, #reglementari internet, #roaming ue , #Stiri Internet