Care sunt preturile ultimului model iPhone la operatori de telefonie mobila din Romania

Sambata, 28 Octombrie 2017, ora 19:22
1546 citiri
Care sunt preturile ultimului model iPhone la operatori de telefonie mobila din Romania

Cel mai asteptat device Apple e disponibil si la cei mai mari trei operatori din Romania. Desi te-ai astepta ca pretul iPhonex sa fie putin mai mare decat pe piata libera, exista si surprize, scriu cei de la Playtech.ro.

Device-ul Apple vine si in Romania pe 3 noiembrie, cu precomanda care a inceput pe 27 octombrie. Pretul smartphone-ului in Romania e mare, peste Galaxy Note 8 - primul telefon de 1.000 de euro, dar deja ne asteptam la asa ceva. Este insa cel mai bun iPhone pe care Apple l-a lansat in ultimii ani si cele mai mari schimbari sunt la nivel de design si interactiune.

Lista de specificatii pentru iPhone X cuprind un procesor A11 Bionic, cu sase nuclee si cu suport pentru aplicatii de inteligenta artificiala, 3GB de memorie RAM si un acumulator de 2.716 mAh, cu putin mai mic decat cel de pe iPhone 7 Plus. Cea mai mare noutate este senzorul Face ID, care iti permite sa te autentifici doar prin scanarea fetei. Nu mai exista scanner de amprenta.

Vezi unde gasesti iPhone X la cel mai mic pret la operatorii telecom din Romania. ...citeste mai departe despre "Care sunt preturile ultimului model iPhone la operatori de telefonie mobila din Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iPhone X, #Orange, #Vodafone, #Telekom, #preturi , #Stiri Internet