Castile care te scapa de zgomotul traficului din Bucuresti (Galerie foto)

Marti, 12 Iulie 2016, ora 07:56
970 citiri
Castile care te scapa de zgomotul traficului din Bucuresti (Galerie foto)
Foto: Ziare.com

Te bucuri de momentele in care asculti la maximum cantecul tau preferat? Sau preferi sa ai muzica in surdina atunci cand citesti, gatesti sau te relaxezi pe plaja? Ori pur si simplu nu vrei sa mai auzi zgomotul infernal din trafic atunci cand mergi cu autobuzul la munca ori la scoala? Poate ar trebui sa investesti intr-o pereche de casti de ultima generatie.

Trebuie sa recunosc ca muzica e una dintre pasiunile mele. Imi place sa aflu noutatile din industrie, sunt la curent cu miscarile din clasamente si imi votez preferatii la premiile de specialitate. Iar la concerte sunt singurul din grupul meu de prieteni care stie toate versurile.

Dar cum tehnologia a acaparat aproape orice domeniu, nici acesta nu avea cum sa scape: am trecut de la derulat cu pixul casetele audio la aplicatii de muzica. In prezent, am 3 instalate pe telefon.

Insa nu am fost genul care sa mearga pe strada cu casti de mari dimensiuni. Unii le poarta mai mult ca accesoriu vestimentar, iar altii se bucura de ...citeste mai departe despre "Castile care te scapa de zgomotul traficului din Bucuresti (Galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casti Sony muzica, #casti muzica, #casti smartphone muzica, #casti Sony , #Stiri Internet