Cat costa un minut de interceptare a convorbirilor telefonice si cine plateste

Duminica, 03 Aprilie 2016, ora 10:26
1204 citiri
Cat costa un minut de interceptare a convorbirilor telefonice si cine plateste
Foto: Ziare.com - Arhiva

Interceptarea comunicatiilor telefonice costa aproximativ 5,5 lei pe minut, dat poate sa depaseasca zece lei minutul, in functie de complexitatea activitatii, respectiv a modului de stocare, a limbii in care se vorbeste si a modului de transcriere, spun surse judiciare, in exclusivitate pentru News.ro.

Sursele citate afirma ca 24 de ore de supraveghere tehnica - in care sunt incluse interceptari telefonice, filaje, filmari sau inregistrari ambientale - costa intre 7.000 si 8.000 de lei, ceea ce ar insemna 5,5 lei un minut de inregistrare simpla, respectiv a convorbirii purtate intre doi cetateni romani, simpla stocare a discutiei pe mediile optice ale serverelor SRI si ale celorlalte servicii de informatii si transcrierea acesteia.

Conform surselor citate, nu exista liste tarifare fixe pentru astfel de servicii, ci totul tine de complexitatea inregistrarii, iar la nivelul serviciilor de informatii pentru 24 de ore de interceptare factura a ajuns si la 15.000 de lei.

Pretul ...citeste mai departe despre "Cat costa un minut de interceptare a convorbirilor telefonice si cine plateste" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pret interceptari, #costuri interceptari telefonice, #cine plateste interceptari , #Stiri Internet