Ce fac romanii la evenimentul IT al momentului: Varf de gama Allview la Barcelona

Marti, 23 Februarie 2016, ora 10:30
1540 citiri
Ce fac romanii la evenimentul IT al momentului: Varf de gama Allview la Barcelona
Foto: Allview

Brasovenii de la Allview au lansat, luni seara, smartphone-ul X3 Soul PRO in cadrul evenimentului Mobile World Congress ce are loc la Barcelona.

Telefonul are un design unibody (compact, fara baterie detasabila), carcasa e realizata din aluminiu, iar dispozitivul are o grosime de 7 mm.

Spatele smartphone-ului este protejat in totalitate printr-o singura bucata de metal, aspect care reprezinta o premiera pentru dispozitivele Allview, se arata in comunicatul de presa remis Ziare.com.

X3 Soul PRO este echipat cu procesor Helio P10 Octa Core, care distribuie nucleele pe doua frecvente: 4 nuclee cu frecventa 1.95GHz si restul de 4 cu 1.15GHz. Smartphone-ul dispune de 4GB memorie RAM. Memoria Flash de 64GB poate fi extinsa printr-un card microSD de pana la 128GB. Dispozitivul functioneaza pe baza celei mai noi versiuni ale sistemului de operare Android, numit Marshmallow.

Telefonul are un senzor de amprenta ce permite inregistrarea mai multor amprente diferite, iar ulterior ...citeste mai departe despre "Ce fac romanii la evenimentul IT al momentului: Varf de gama Allview la Barcelona" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Allview X3 Soul Pro, #lansare Allview Barcelona, #lansare telefon Allview, #telefon nou Allview , #Stiri Internet