Ce sa alegi intre Samsung si iPhone, daca vrei o camera foto excelenta

Miercuri, 04 Octombrie 2017, ora 15:43
1664 citiri
Ce sa alegi intre Samsung si iPhone, daca vrei o camera foto excelenta

La aproximativ o saptamana dupa ce am avut confirmarea ca iPhone 8 Plus are cea mai buna camera pe un telefon, Galaxy Note 8 se pare ca nu e departe.

Deja de cativa ani, cei de la DxOMark fac o treaba foarte buna cand vine vorba de teste pentru performanta foto/video a smartphone-urilor actuale. Rezultatele obtinute de ei sunt considerare de referinta in industrie. Ce faci insa cand notele sunt identice in cazul celor mai importante smartphone-uri ale anului?

In urma cu aproximativ o saptamana, a aparut pe DxOMark review-ul pentru iPhone 8 Plus. In titlul respectivului articol se mentiona clar ca vorbim de cea mai buna camera testata pe un smartphone. Acel superlativ a fost insotit de un punctaj de 94 de puncte.

In acelasi clasament, pozitia a doua era ocupata de iPhone 8 cu 92 de puncte si Google Pixel cu 90 de puncte.

La egalitate de puncte, Galaxy Note 8 a obtinut aceeasi valoare in testele DxOMark ca iPhone 8 Plus. Cu alte cuvinte, vorbim tot de 94 de puncte si o performanta aproape identica intre cele doua smartphone-uri de top ale momentului.

Vezi testul care-ti arata ce sa alegi intre Samsung si iPhone! ...citeste mai departe despre "Ce sa alegi intre Samsung si iPhone, daca vrei o camera foto excelenta" pe Ziare.com

#Samsung Galaxy Note8 camera foto, #comparatie camera foto Note8 iPhone8 , #Stiri Internet