Ce stie sa faca noul iPhone in plus fata de fratii sai

Sambata, 26 Martie 2016, ora 18:43
1214 citiri
Ce stie sa faca noul iPhone in plus fata de fratii sai
Foto: Apple

Apple a lansat la inceputul saptamanii un nou smartphone, iPhone SE, destinat nostalgicilor si celor care prefera un telefon de mici dimensiuni.

Dispozitivul are un ecran de 4 inchi si un design asemanator cu iPhone 5, insa este dotat cu multe functii regasite la actuala generatie (iPhone 6 si 6 Plus).

De unde poti sa cumperi deja noul iPhone in Romania si cat costaLansare iPhone SE: Apple dezamageste intr-o chestiune importanta - E rusinos!iPhone SE, mica bestie lansata de Apple: Sa nu ne lasam inselati de aparente (Video)

Insa care sunt cele mai mari diferente intre SE si versiunile mai vechi produse de Apple? Daily Dot le-a trecut in revista:

O viteza mai mare

iPhone SE este dotat cu procesorul A9, regasit si la "varul" sau mai mare, 6S. De asemenea, conexiunea Wi-Fi este mai rapida, iar tehnologia LTE ofera viteze mai mari pentru Internetul mobil.

In consecinta, fata de iPhone 5 si versiunile mai vechi, SE se va misca mai repede atunci cand navighezi pe WWW, ...citeste mai departe despre "Ce stie sa faca noul iPhone in plus fata de fratii sai" pe Ziare.com

#iPhone SE lansare Apple, #specificatii iPhone SE, #iPhone SE comparatii , #Stiri Internet