Ceasul inteligent - noua vedeta din lumea gadgeturilor

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 11:24
1414 citiri
Ceasul inteligent - noua vedeta din lumea gadgeturilor

Ca de fiecare data, pentru a veni in intampinarea dorintelor utilizatorilor sai, Okazii.ro ofera si in aceasta perioada cele mai noi gadgeturi, prin intermediul vanzatorilor sai verificati. Printre aceste oferte se numara si smartwatch-urile.

Un smartwatch te ajuta sa primesti notificari de pe telefon, iti permite sa verifici e-mailul sau sa asculti muzica. Daca esti iubitor al sportului, smartwatch-ul este un mod simplu de a-ti monitoriza activitatea de-a lungul zilei. Dispozitivele mai avansate iti pot da alerte cand te deplasezi in anumite locuri, iti permit sa dictezi mesaje sau sa descarci diverse aplicatii.

Piata ceasurilor inteligente este fara indoiala in continua dezvoltare. Pe Okazii.ro, oferta de smartwatch-uri este interesanta si orice pasionat de gadgeturi are posibilitatea sa aleaga un model cu pret avantajos. Utilizatorii arata un interes crescut pentru modelele marca Samsung, Sony, LG sau Motorola. Iata si cateva dintre recomandarile pentru cei care vor sa-si ...citeste mai departe despre "Ceasul inteligent - noua vedeta din lumea gadgeturilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas inteligent Okazii, #smartwatch Okazii, #oferte smartwatch , #Stiri Internet