Cei mai mari producatori de telefoane negociaza la sange. Ce vrea Apple sa obtina de la Samsung

Vineri, 13 Aprilie 2018, ora 14:31
1292 citiri
Cei mai mari producatori de telefoane negociaza la sange. Ce vrea Apple sa obtina de la Samsung

Samsung castiga bine de pe urma fiecarui iPhone X pe care il vinde Apple, dar lucrurile s-ar putea schimba incepand cu toamna viitoare.

Din fericire pentru Samsung si din pacate pentru Apple, compania din Coreea de Sud este singurul furnizor de panouri OLED pentru iPhone X, telefonul de top al americanilor. Sud-coreenii ar trebui sa castige aproximativ 22 de miliarde de dolari de pe urma ecranelor furnizate anul acesta.

Deoarece Samsung este singurul furnizor care se ridica la standardele Apple, si-a permis sa ceara si un pret premium pentru produsele oferite. Totusi, s-ar putea ca situatia sa se schimbe.

Cererea scazuta pentru iPhone X, dincolo de lansarea cu vanzari insemnate, i-a convins pe cei de la Apple sa isi revizuiasca cererea de componente si sa micsoreze loturile. In plus, chinezii nu s-au lasat momiti de Apple si n-au facut tranzitia catre panouri OLED, asa ca Samsung are un exces al capacitatii de productie.

Vezi toate detaliile despre intelegerile intre cele doua companii gigant ...citeste mai departe despre "Cei mai mari producatori de telefoane negociaza la sange. Ce vrea Apple sa obtina de la Samsung" pe Ziare.com

#Samsung Apple iPhone X , #Stiri Internet