Cel mai bun Windows a fost anuntat de Microsoft. Toate noutatile cu care vine

Miercuri, 18 Octombrie 2017, ora 13:57
1306 citiri
Cel mai bun Windows a fost anuntat de Microsoft. Toate noutatile cu care vine

Windows 10 Fall Creators Update a intrat in procesul de distribuire catre utilizatori. Aceasta este cea mai importanta actualizare din ultimii ani.

Dupa cateva luni de zvonuri si speculatii legate de schimbarile ce urmeaza sa fie introduse in Windows 10, noua actualizare Fall Creators Update a fost lansata in varianta finala.

Procesul de propagare a actualizarii s-ar putea sa dureze destul de mult, dar important este ca exista o cale prin care poti grabi instalarea.

Windows 10 Fall Creators Update pune accent pe o serie de unelte creative destinate creatorilor de continut, dar si pe noi mijloace de divertisment.

Realitatea mixta sau augmentata vor veni in centrul atentiei impreuna cu optimizari pentru continut 3D, gaming si editare video. Noul update poate fi experimentat pe orice PC care ruleaza deja Windows 10, dar este disponibil si pe castile pentru realitate mixta.

Vezi ce are special noul Windows 10 pe care Microsoft abia l-a lansat ...citeste mai departe despre "Cel mai bun Windows a fost anuntat de Microsoft. Toate noutatile cu care vine" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Windows 10 update, #Microsoft Windows 2017 , #Stiri Internet