Cele mai bune aplicatii pentru telefonul tau cu Android

Miercuri, 27 Decembrie 2017, ora 08:18
1368 citiri
Cele mai bune aplicatii pentru telefonul tau cu Android
Foto: Arhiva Pixabay

Telefonul tau e capabil de mult mai multe lucruri decat iti poti imagina, inclusiv te poate ajuta sa iti organizezi mai bine viata.

Asa ca poate ar trebui sa iti maresti gama de aplicatii instalate pe smartphone-ul cu Android din dotare, ca sa faci si altceva in afara de a sta pe Facebook, Instagram si Snapchat.

The Verge are o lista utila.

1PASSWORD/LASTPASS

Sa folosesti un manager de parole nu e la fel de usor ca tastarea combinatiilor de litere, cifre si semne de fiecare data cand ai nevoie. Este, insa, mult mai sigur. Iar dupa ce te obisnuiesti cum merge treaba, iti vei da seama de utilitatea unui astfel de program. 1Password este mai intuitiv, dar Lastpass are si o versiune gratuita, asa ca poate ar trebui sa incepi cu acesta.

POCKET CASTS

Sistemul de operare Android nu are "by default" o aplicatie pentru podcasturi, asa ca trebuie sa descarci una din Magazin Play. Din fericire, exista una foarte buna: Pocket Casts este usor de folosit, are un design placut si functii avansate, precum derulare rapida sau eliminarea momentelor de pauza. Pretul e de 4 dolari, insa e destul de mic daca stai sa te gandesti cate podcasturi vei asculta.

WEATHER TIMELINE

Aplicatii pentru prognoza meteo exista cu duiumul. Insa Weather Timeline e usor de utilizat, are un design placut si foloseste datele Dark Sky, astfel ca vei afla exact cand va incepe ploaia si cand se va opri, de exemplu. Pentru a te bucura de toate aceste lucruri trebuie sa scoti din buzunar 1,49 de dolari.

FLAMINGO

Daca esti un utilizator avid de Twitter, atunci Flamingo e aplicatia pentru tine. Poate fi personalizata foarte usor, de la culori, la tema folosita, pana la feed-ul cu mesaje. De asemenea, functia de "read later" e utila pentru momentele in care ti se pare ceva interesant, dar vrei sa pastrezi si pentru mai tarziu. Mai mult, poti da pe "mut" anumiti utilizatori sau anumite cuvinte-cheie, ca sa nu iti mai apara in flux. Pretul este de 2 dolari.

VSCO

Pasionatii de fotografie nu trebuie sa rateze cea mai buna aplicatie pentru filtre. Poate parea putin cam greoi de folosit, insa merita, caci pozele tale vor fi de invidiat.

INBOX BY GMAIL

Este cealalta aplicatie de email de la Google. Cu toate ca nu difera foarte mult de Gmail, are unele functii utile, mai ales daca Inboxul tau e mereu aglomerat: de exemplu, sorteaza automat mesajele in grupuri, pentru a putea ajunge mai usor la cel care te intereseaza.

GOOGLE FIT

Daca vrei sa ai o modalitate simpla s ...citeste mai departe despre "Cele mai bune aplicatii pentru telefonul tau cu Android" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cele mai bune aplicatii Android, #aplicatii Android , #Stiri Internet