Cele mai importante inventii ale secolului XXI

Sambata, 20 Decembrie 2014, ora 11:20
2502 citiri
Cele mai importante inventii ale secolului XXI
Foto: Pokeyournose

Secolul XX a fost denumit al vitezei, pe cand veacul al XXI-lea pare sa stea sub semnul noilor tehnologii, a expansiunii spatiale, a Internetului si a unei multitudini de gadgeturi pe plan mondial.

Daca in urma cu 15 ani in viata noastra nu existau smartphone-urile, Facebook sau YouTube, astazi este greu sa ne imaginam fara toate acestea, potrivit The Telegraph.

Apple iPod, 2001

Player-ele portabile MP3 au existat cu multi ani inaintea lansarii dispozitivului Apple din 2001, dar iPod-ul a fost tehnologia care a transformat cu adevarat modul in care oamenii au ascultat muzica.

Skype, 2003

Skype a reinventat modul prin care oamenii din diferite tari au comunicat. Programul a oferit posibilitatea unei conexiuni cu familia si prietenii la distanta - chiar si apel video - gratis prin Internet.

Facebook, 2004

Facebook nu a fost prima retea de socializare - ea a fost construita pe succesul anterior al site-urilor MySpace si Bebo. Astazi, platforma conecteaza peste 1,3 ...citeste mai departe despre "Cele mai importante inventii ale secolului XXI" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cele mai importante inventii, #inventii secolul XXI, #inventii tehnologice secolul XXI , #Stiri Internet