Cele mai mari pericole la care te expune smartphone-ul tau

Duminica, 22 Iunie 2014, ora 16:07
1506 citiri
Cele mai mari pericole la care te expune smartphone-ul tau
Foto: kingsltd.co.uk

Telefoanele inteligente ne ofera multe avantaje si ne ajuta sa facem lucruri la care nu ne gandeam in trecut. Ele ascund si numeroase pericole de care trebuie sa fim constienti pentru a sti cum sa le evitam.

Practic, fiecare detinator de smartphone are in buzunarul lui un minicalculator. Acest lucru inseamna ca oamenii pot fi victimele unui mare numar de inselatorii, pornind de la furtul identitatii si incheind cu cel de bani, scrie CBS News.

Esti urmarit de oricine

Optiunea de pozitionare a telefonului tau e un lucru care te poate afecta serios. Cu ajutorul ei poti fi urmarit de persoane nedorite. In plus, fotografiile pe care le pui pe retelele de socializare ii pot ajuta pe ceilalti sa te localizeze mai usor.

Companiile de publicitate folosesc adeseori aceste informatii pentru a anticipa locul in care iti faci cumparaturile si te pot bombarda cu mesaje si reclame pe care nu le doresti pe telefonul tau.

Atentie la WiFi

Multe telefoane cauta automat retelele de tip ...citeste mai departe despre "Cele mai mari pericole la care te expune smartphone-ul tau" pe Ziare.com

#telefon smartphone gadget, #gadget smartphone, #plati telefon smartphone, #furt informatii smartphone , #Stiri Internet