Chinezii ameninta tot mai mult suprematia Apple si Samsung: Ce companie le sufla in ceafa

Miercuri, 23 Decembrie 2015, ora 10:58
1119 citiri
Chinezii ameninta tot mai mult suprematia Apple si Samsung: Ce companie le sufla in ceafa
Foto: Huawei

Huawei Technologies Co Ltd a devenit, in 2015, al treilea producator mondial de smartphone-uri, indeplinindu-si obiectivul de a vinde 100 de milioane de telefoane mobile inteligente pana la finele anului.

Livrarile celui mai mare brand de telefonie mobila din China au crescut, in 2015, cu 33%, si s-au apropiat de liderii pietei, Samsung si Apple, transmite Bloomberg.

Huawei si-a extins activitatea din SUA in Europa pentru a concura cu Apple si Samsung, in timp ce incetinirea vanzarilor din China a afectat rezultatele rivalelor chineze Xiaomi si Lenovo.

Smartphone-uri made in China: Au sanse producatorii din aceasta tara sa doboare gigantii Apple si Samsung?

Obiectivul companiei este de a vinde 60% din smartphone-uri peste hotare, pentru a genera venituri de aproximativ 16 miliarde de dolari.

Potrivit firmei de cercetare de piata Gartner, in trimestrul III din 2015, ...citeste mai departe despre "Chinezii ameninta tot mai mult suprematia Apple si Samsung: Ce companie le sufla in ceafa" pe Ziare.com

#Huawei vanzari telefoane, #Huawei vanzari smartphone, #Huawei vanzari, #Huawei telefoane, #smarpthone Huawei , #Stiri Internet