Chinezii cenzureaza mediul digital, dar asta nu-i opreste sa dezvolte o tehnologie ce ofera viteze uimitoare de Net

Vineri, 08 Ianuarie 2016, ora 19:43
900 citiri
Chinezii cenzureaza mediul digital, dar asta nu-i opreste sa dezvolte o tehnologie ce ofera viteze uimitoare de Net
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul Industriei si Tehnologiei Informatiilor din China a anuntat ca a demarat programul de cercetare si testare pentru tehnologia 5G, care ar trebui sa aduca viteze uimitoare de Internet pe telefoanele mobile, cu scopul de a incepe comercializarea din 2020.

Faza experimentala se va derula pana in 2018 si, ulterior, firmele locale de telecomunicatii vor incerca sa comercializeze reteaua, conform agentiei Xinhua, citata de EFE.

China are 905 milioane de utilizatori de Internet pe mobil, dintre care mai putin de jumatate, 380 milioane, utilizeaza tehnologia cea mai avansata in acest moment, 4G, care, in principiu, nu a introdus mari schimbari comparativ cu 3G, cu exceptia unei viteze mai mari.

"Marele zid digital" cenzureaza Internetul in China: Ce arma cibernetica periculoasa are Beijingul

China si alte tari au in vedere ca urmatoarea generatie de telefoane mobile sa fie capabila sa proceseze datele cu mai mare viteza pentru a da posibilitatea utilizarii unor avansuri ...citeste mai departe despre "Chinezii cenzureaza mediul digital, dar asta nu-i opreste sa dezvolte o tehnologie ce ofera viteze uimitoare de Net" pe Ziare.com

#China Internet 5G, #China tehnologie 5G, #viteza Internet 5G , #Stiri Internet