Chinezii pregatesc un telefon care o sa fie mai tare decat iPhone si Samsung

Vineri, 27 Octombrie 2017, ora 20:03
828 citiri
Chinezii pregatesc un telefon care o sa fie mai tare decat iPhone si Samsung

Lansarea OnePlus 5T este cea mai importanta de pe acest final de an si, in fiecare zi, apar noi detalii despre terminalul de top al chinezilor, scriu cei de la Playtech.

Dupa cum ne-au demonstrat de nenumarate ori cei de la Apple si de la Samsung, companiile mari din tech fac o treaba din ce in ce mai proasta in a pastra secretele lansarilor iminente. Din acest motiv, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca OnePlus 5T este subiectul multor speculatii in aceasta perioada, cu cateva saptamani inainte de lansarea sa oficiala.

La inceputul saptamanii obtineam "confirmarea" ca iminentul OnePlus 5T ar trebui sa adopte un design fara margini pe laterale, la fel ca majoritatea telefoanelor de top din ultimul an. Acea particularitate de design a fost ulterior reconfirmata prin intermediul imaginii de mai sus postate pe profilul oficial de Twitter al OnePlus.

Afla ce are special OnePlus 5T. ...citeste mai departe despre "Chinezii pregatesc un telefon care o sa fie mai tare decat iPhone si Samsung" pe Ziare.com

#OnePlus 5T telefon smartphone , #Stiri Internet