Cifra de afaceri a TotalSoft a crescut in S1 cu peste 15%

Marti, 10 August 2010, ora 12:03
1257 citiri
Cifra de afaceri a TotalSoft a crescut in S1 cu peste 15%

TotalSoft, unul dintre principalii producatori regionali de software, a avut in primul semestru din acest an o cifra de afaceri de 10,4 milioane euro, in crestere cu peste 15% fata de aceeasi perioada a anului trecut,datorita portofoliului mare de clienti si extinderii proiectelor la nivel regional, informeaza NewsIn.

"TotalSoft anunta o cifra de afaceri de 10,4 milioane euro pentru prima jumatate a anului 2010, din care EBITDA reprezinta 1,66 milioane euro.

Astfel, pe fondul aprofundarii crizei financiare cu care se confrunta Romania, si care a afectat inclusiv piata IT&C, TotalSoft a inregistrat o crestere de peste 15% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Cresterea cifrei de afaceri s-a datorat ca si pana acum portofoliului mare de clienti, extinderii proiectelor la nivel regional si adaptarii strategiei conform noilor conditii de piata, prin dezvoltarea de produse, facilitati si servicii noi", se arata intr-un comunicat al companiei.

De asemenea, veniturile obtinute de TotalSoft in aceasta prima jumatate a anului provin in proportie de 50% din vanzarea Charisma Business Suite, restul fiind generate de celelalte linii de business pe care TotalSoft le are in portofoliu.

Cea mai spectaculoasa evolutie a acestui semestru a intregistrat-o divizia de project management care a realizat, din vanzarea sistemului Primavera si a serviciilor adiacente, o cifra egala cu cea realizata de aceasta divizie in intreg anul 2009.

Sphera Franchise Group estimează un profit mai mare cu 20% în 2024. Ce indicatori de creștere are în vedere operatorul KFC, Taco Bell și Pizza Hut
Sphera Franchise Group estimează un profit mai mare cu 20% în 2024. Ce indicatori de creștere are în vedere operatorul KFC, Taco Bell și Pizza Hut
Sphera Franchise Group, grupul de companii care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România, iar la nivel internaţional, restaurante KFC în Republica...
#afaceri, #totalsoft, #profit , #Stiri Internet