Cofondatorul Google si-a eliberat agenda: Ce se pregateste sa faca

Luni, 03 Noiembrie 2014, ora 15:37
1243 citiri
Cofondatorul Google si-a eliberat agenda: Ce se pregateste sa faca
Foto: Google

Larry page, cofondatorul si directorul executiv Google, si-a delegat majoritatea sarcinilor de serviciu unui subordonat si si-a facut timp pentru sarcini mult mai ambitioase.

In varsta de 41 de ani, Page spune ca cea mai importanta companie de Internet a lumii este pregatita sa ofere o parte din banii generati de motorul de cautare pentru o felie din produsele tehnologice ale urmatorului secol, scrie Financial Times.

Seful Google este de parere ca posibilitatile noastre, peste 100 de ani, ar putea include "o rezolvare a multora dintre problemele pe care le avem ca oameni".

Page continua sa creada in principiile altruiste si ambitiile supradimensionate cu care a creat Google, impreuna cu Sergey Brin. "Societatea este principala noastra tinta. Am incercat mereu sa spunem asta prin Google. Nu cred ca am reusit asta atat cat am dorit", spune acesta.

Principalul scop al Google ("sa organizeze informatia lumii si sa o faca accesibila si utilizabila universal") a ...citeste mai departe despre "Cofondatorul Google si-a eliberat agenda: Ce se pregateste sa faca" pe Ziare.com

#Larry Page Google tehnologiile viitorului, #Larry Page Google investitii , #Stiri Internet