Cofondatorul Apple venit in Romania a lansat o declaratie surprinzatoare despre Steve Jobs

Joi, 26 Octombrie 2017, ora 23:18
1288 citiri
Cofondatorul Apple venit in Romania a lansat o declaratie surprinzatoare despre Steve Jobs
Foto: Razvan Baltaretu/ Playtech.ro

Steve Wozniak a fondat Apple impreuna cu Steve Jobs si alaturi de-un al treilea om de care a uitat toata lumea. Patru decenii mai tarziu, Wozniak inca este intr-un garaj din Silicon Valley, scrie publicatia de specialitate Playtech.

Steve Wozniak a venit in Romania si a venit ca un zeu. Este o minte de inginer, care a construit primul PC cu adevarat util si chiar personal. Alaturi de el, si in umbra caruia a ajuns, a fost Steve Jobs. "Steve Jobs" reprezinta atat partenerul sau de afacere, inovatie si revolutie, cat si omul pe care planeta il iubeste ca a creat un iPhone in urma cu 10 ani. Jobs n-a ajuns niciodata la noi, dar a venit "celalalt Steve" de la Apple.

Wozniak a venit la Bucuresti pentru o cuvantare la IAA Global Conference despre creativitate si, pana la urma, IT si inovatie. Am stat in aceeasi sala - alaturi de alte cateva zeci de oameni - si in aceeasi camera - alaturi de o mana de jurnalisti - ca sa aud ce are de spus. Si a spus, dar pe bucati.

Afla de la Playtech.ro de ce Wozniak crede ca Jobs nu are niciun merit pentru inceputurile Apple ...citeste mai departe despre "Cofondatorul Apple venit in Romania a lansat o declaratie surprinzatoare despre Steve Jobs" pe Ziare.com

#Steve Wozniak Steve Jobs apple , #Stiri Internet