Companiile de telefonie si Internet vor deveni mai transparente?

Vineri, 20 Februarie 2015, ora 19:43
1106 citiri
Companiile de telefonie si Internet vor deveni mai transparente?
Foto: Ziare.com

Companiile de telecomunicatii vor fi nevoite sa arate o transparenta mai mare a serviciilor oferite clientilor, potrivit unei decizii luate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).

Astfel, furnizorii de servicii de telefonie si de Internet vor trebui sa publice pe pagina proprie de Internet si sa comunice utilizatorilor, inainte de contractare, informatii despre existenta anumitor praguri dincolo de care este limitata sau conditionata utilizarea resurselor contractate de utilizatorul final (trafic, minute incluse), precum si consecintele depasirii acestor praguri (precum limitari ale vitezei sau plata unui tarif suplimentar), se arata in comunicatul postat pe site-ul ANCOM.

Furnizorii de servicii de acces la Internet vor avea obligatia sa publice pe paginile proprii de Internet informatii despre existenta anumitor blocari sau limitari ale traficului de Internet, ale serviciilor sau aplicatiilor care pot fi contractate, daca astfel de... citeste mai departe despre "Companiile de telefonie si Internet vor deveni mai transparente?" pe Ziare.com.

#transparenta companii Internet telefonie, #schimbari Internet telefonie , #Stiri Internet