Companiile vor sa stie tot ce faci pe telefonul mobil: Un mare avantaj sau un risc urias?

Miercuri, 02 Decembrie 2015, ora 20:39
815 citiri
Companiile vor sa stie tot ce faci pe telefonul mobil: Un mare avantaj sau un risc urias?
Foto: Arhiva Ziare.com

Dispozitivele mobile au transformat semnificativ modul in care ne dorim sa interactionam cu informatia. Ceea ce pentru companii reprezinta foarte multe oportunitati datorita informatiilor colectate despre consumatori, pentru utilizatorii de dispozitive mobile pot reprezenta riscuri.

Companiile sunt interesate sa-i cunoasca pe cei care le viziteaza website-ul si sa le propuna produsele/serviciile cele mai relevante pentru ei. Intrebarea este daca si consumatorii doresc ca informatiile referitoare la comportamentul si coordonatele lor de navigare in website sa le fie colectate. Merita beneficiile utilizarii dispozitivelor mobile riscurile pierderii securitatii si confidentialitatii datelor?

Pentru a afla raspunsul la fiecare dintre aceste intrebari, EY Romania a realizat studiul de perceptie privind "Utilizarea dispozitivelor mobile in Romania", informeaza un comunicat remis Ziare.com.

Principalele concluzii

- Pentru 60% dintre respondenti confidentialitatea este extrem de ...citeste mai departe despre "Companiile vor sa stie tot ce faci pe telefonul mobil: Un mare avantaj sau un risc urias?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#telefoane riscuri, #navigare internet telefon, #studiu Internet telefon , #Stiri Internet