Conducerea Facebook, inclusiv Mark Zuckerberg, investigati de procurorii din Germania

Sambata, 05 Noiembrie 2016, ora 08:48
1404 citiri
Conducerea Facebook, inclusiv Mark Zuckerberg, investigati de procurorii din Germania
Foto: Facebook Mark Zuckerberg

Principalii membri ai conducerii companiei Facebook, inclusiv Mark Zuckerberg, fondator si director general, sunt investigati de procurorii din Germania pentru tolerarea pe reteaua de socializare online a unor mesaje de tip rasist, violent, care instiga la ura si antisemitism, scrie Der Spiegel.

Procuratura din orasul Munchen a transmis vineri seara ca a fost initiata o ancheta care vizeaza compania Facebook, suspectata de incalcarea legilor germane ce interzic mesajele care instiga la violenta si refuz de eliminare a continutului rasist.

Recent, Parchetul general german le ceruse procurorilor din landul Bavaria sa oblige compania Facebook sa respecte legile pentru combaterea rasismului, xenofobiei si negationismului.

Potrivit revistei Der Spiegel, procurorii din Bavaria au initiat vineri o investigatie preliminara in cazul Facebook, pentru tolerarea mesajelor care instiga la ura, violenta, rasism si negarea Holocaustului.

Sunt vizati membri ai conducerii companiei ...citeste mai departe despre "Conducerea Facebook, inclusiv Mark Zuckerberg, investigati de procurorii din Germania" pe Ziare.com

#Facebook cercetatat procurori Germania, #Facebook mesaje rasiste , #Stiri Internet