Contul de Twitter al lui Trump, dezactivat de un angajat aflat in ultima zi de munca

Vineri, 03 Noiembrie 2017, ora 17:09
1113 citiri
Contul de Twitter al lui Trump, dezactivat de un angajat aflat in ultima zi de munca
Foto: Twitter

Un angajat de la Twitter, aflat pe punctul de a pleca din companie, a dezactivat contul personal al presedintelui american Donald Trump.

Joi, catre ora locala 19:00 (vineri, 1.00, ora Romaniei), vizitatorii contului @realDonaldTrump au fost intampinati de mesajul "Ne pare rau, aceasta pagina nu exista".

Contul a fost rapid reactivat, in doar cateva minute, a anuntat reteaua de socializare, conform AFP.

Compania a anuntat ca, in urma unei anchete interne, a ajuns la concluzia ca "aceasta intrerupere a fost provocata de catre un angajat al Twitter, in ultima sa zi de munca".

Initial, Twitter transmisese ca e vorba despre o "neatentie", "o eroare umana comisa de un angajat al Twitter".

Through our investigation we have learned that this was done by a Twitter customer support employee who did this on the employee's last day. We are conducting a full internal review. https://t.co/mlarOgiaRF- Twitter Government (@TwitterGov) November 3, 2017

"Contul a fost oprit timp de 11 minute si a fost restabilit intre timp", a adaugat grupul, precizand ca o ancheta interna era in curs si ca erau luate "masurile necesare pentru ca acest lucru sa nu se repete pe viitor".

Donald Trump nu s-a referit pana acum la acest incident. Presedintele american isi foloseste contul de Twitter frecvent, aici anuntand masuri, atacand presa sau diferite persoane. El posteaza aproape zilnic astfel de mesaje si are peste 41,7 milioane de abonati.

Citeste si Twitter testeaza mesajele mai lungi: Nu si pentru Trump, dar si Twitter ar pierde miliarde de dolari daca ar bloca contul lui Trump, asa cum i s-a cerut ...citeste mai departe despre "Contul de Twitter al lui Trump, dezactivat de un angajat aflat in ultima zi de munca" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Twitter Trump dezactivat, #angajat Twitter sters cont Trump, #cont Twitter Trump , #Stiri Internet