Crestere uluitoare a cifrei de afaceri a Click Shop Online

Miercuri, 10 Octombrie 2007, ora 20:37
1224 citiri
Crestere uluitoare a cifrei de afaceri a Click Shop Online

Compania Click Shop Online planuieste sa atinga pana in 2008 o cifra de afaceri de peste sase milioane euro, iar pentru finele acestui an estimeaza o crestere a vanzarilor cu 100% in fiecare luna, a declarat intr-un comunicat, directorul de vanzari al companiei, Irina Steinberg."Pentru sfarsitul anului 2007, ne asteptam la o crestere a vanzarilor cu 100% in fiecare luna. Targetul nostru este atingerea unui numar de peste doua milioane de vizite si o cifra de afaceri de peste sase milioane euro la finele anului 2008", a precizat Irina Steinberg.

Click Shop Online a lansat miercuri portalul dedicat de e-commerce clickandshop.ro, un magazin virtual de produse IT&C.

"Pentru viitorul apropiat, ne-am propus sa sustinem un ritm de crestere constant. Investim in promovare, eficientizam permanent capacitatile logistice si vom dezvolta mereu noi facilitati pentru portalul clickandshop.ro. Suntem deschisi pentru discutii cu noi parteneri pentru largirea gamei de produse din portofoliu. Perioada premergatoare lansarii oficiale a site-ului ne-a demonstrat ca mergem in directia corecta, cresterea rapida fiind cea mai clara dovada a calitatii serviciilor oferite", a adaugat Steinberg.

Clickandshop.ro dispune de un instrument de comparatii online ale produselor, un calculator de rate destinat clientilor ce vor sa aleaga o solutie de finantare prin credit de nevoi personale, plus o sectiune dedicata discount-urilor unde se regasesc ofertele promotionale ale magazinului.


<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <ahref=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.