Crocodilul de la Trilililu invata frantuzeste

Miercuri, 12 Decembrie 2007, ora 16:29
2830 citiri
Crocodilul de la Trilililu invata frantuzeste

Prin vanzarea a 10% din companie, platforma de sharing Trilulilu primeste in echipa sa pe Alexis Bonte, antreprenor de origine franceza. Intrarea acestuia in actionariatul firmei va aduce echipei un plus de experienta in mediul online.

"Obiectivul nostru este ca Trilulilu.ro sa devina cel mai cunoscut si vizitat site din Intenet-ul romanesc", declara Sergiu Biris, Crocodilu' Sef al Trilulilu. "Prin venirea lui Alexis in gasca, vom beneficia de toata experienta sa in domeniu. Trilulilu va avea astfel oportunitatea sa devina unul dintre cele mai importante site-uri din Internet-ul romanesc si, de ce nu, sa ia in calcul o viitoare extindere international a platformei", adauga sursa citata.

Discutiile referitoare la achizitia unei parti din Trilulilu au inceput acum cateva luni, si au pornit de la propunerea lui Alexis Bonte de a intra in echipa. Totul s-a inceiat astazi, valoarea tranzactie fiind 100.000 EUR.

Lansata oficial in 22 ianuarie 2007, Trilulilu (www.trilulilu.ro) este prima platforma de sharing din Romania. Utilizarea Trilulilu este gratuita, iar oricine se poate inregistra foarte rapid.

Alexis Bonte este un antreprenor cu o experienta de 8 ani in e-commerce. In prezent este board member in diverse companii .

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.