Cum a adus Steve Jobs criza intr-una dintre cele mai prospere tari

Sambata, 05 Iulie 2014, ora 15:08
1639 citiri
Cum a adus Steve Jobs criza intr-una dintre cele mai prospere tari

Noul premier al Finlandei, Alexander Stubb, a declarat vineri ca Steve Jobs, prin produsele inovatoare pe care le-a creat, a dat o lovitura puternica pietei locurilor de munca din tara nordica.

Intr-un interviu acordat publicatiei suedeze Dagens Industri, Stubb a declarat ca Finlanda a avut doi piloni pe care s-a bazat: industria tehnologica si industria papetariei. Premierul este de parere ca Bjorn Wahlroos, presedintele grupului de servicii financiare Nordea, a descris foarte corect situatia atunci cand a spus ca iPhone a facut KO Nokia, iar iPad este responsabil pentru declinul industriei forestiere.

Stubb a fost intrebat daca fondatorul Apple este responsabil pentru situatia economica nefavorabila din Finlanda, scrie Dagens Naeringsliv.

"Steve Jobs ne-a luat locurile de munca", a raspuns premierul finlandez. Acesta are in continuare o misiune dificila, aceea de a pune economia finlandeza pe picioare.

Motivul pentru care angajatii Apple nu voiau sa ia masa cu Steve ...citeste mai departe despre "Cum a adus Steve Jobs criza intr-una dintre cele mai prospere tari" pe Ziare.com

#Steve Jobs locuri munca Finlanda, #Apple impact Finlanda, #Finlanda criza , #Stiri Internet