Cum alegi ce se intampla cu contul Google atunci cand nu mai esti

Marti, 26 Septembrie 2017, ora 14:26
1238 citiri
Cum alegi ce se intampla cu contul Google atunci cand nu mai esti

Pentru foarte multi dintre noi, contul Google este centrul existentei noastre online. Din acest motiv, ar fi bine sa va ganditi foarte bine ce se va intampla cu acel volum de date exhaustiv dupa ce ati decedat.

Exista un numar foarte mare de servicii care fac parte din ecosistemul Google. Google Drive, Gmail, YouTube sau Google Photos sunt doar cateva exemple. Datorita confortului derivat din faptul ca un singur cont functioneaza ca o poarta catre un numar atat de mare de servicii, majoritatea internautilor ajung dependenti de Google.

Dintr-un punct de vedere, prin prisma varietatii foarte mari de continut stocat de bunavoie de catre noi, un astfel de cont tinde sa functioneze ca un fel de oglinda digitala a vietii noastre reale.

Tocmai din acest motiv, este foarte important sa vi-l securizati cat se poate de bine. Activati-va autentificarea in doi pasi si incercati, pe cat posibil, sa nu mai folositi parola de la Gmail pe nici un alt website.

Pe de alta parte, securitatea tuturor conturilor voastre este importanta. Diferenta este ca platforma gigantului din Mountain View, fara un efort semnificativ, include toata istoria voastra online si, intr-o oarecare masura, deplasarile voastre offline.

Modul in care functioneaza este un pic de speriat, dar a devenit indispensabil si ar fi aproape ciudat ca lucrurile sa fie altfel.

Afla cum alegi ce se intampla cu contul Google atunci cand nu mai esti. ...citeste mai departe despre "Cum alegi ce se intampla cu contul Google atunci cand nu mai esti" pe Ziare.com

#Google stergere cont moarte, #murit conturi google , #Stiri Internet