Cum controlezi totul cu un singur buton

Vineri, 20 Februarie 2015, ora 12:58
1044 citiri
Cum controlezi totul cu un singur buton
Foto: IFTTT

In multitudinea de aplicatii existente pe piata a aparut un nou tip: aplicatiile care controleaza dispozitivele "smart", de la termostate la becuri si cantare. Compania IFTTT lucreaza, spre exemplu, la o aplicatie care face mai usoara colaborarea intre toate dispozitivele si aplicatiile.

Numele companiei reprezinta acronimul sintagmei "If This Then That" (daca asa, atunci asta - traducere aproximativa) si reprezinta exact felul in care functioneaza: daca postezi, spre exemplu, o fotografie pe Facebook, atunci salveaz-o in Dropbox. Acest gen de actiuni se numesc retete si utilizatorii pot crea propriile combinatii sau alege din miile gata create in "biblioteca" IFTTT, scrie CNN.

Sunt, spre exemplu, retete pentru a-i da un mesaj sotului cand te afli la o anumita distanta de casa, sa-ti trimita pe e-mail tot ce posteaza mama ta pe Twitter sau sa aprinda si sa inchida luminile din casa cand cineva umbla la dulapul cu bauturi.

Utilizatorii isi creeaza singuri retetele, folosind ...citeste mai departe despre "Cum controlezi totul cu un singur buton" pe Ziare.com

#aplicatie control toate dispozitive, #aplicatie dispozitive inteligente IFTTT , #Stiri Internet