Cum e sa lucrezi la Facebook, prin ochii unui fost angajat: Cea mai toxica experienta din viata mea

Miercuri, 18 Mai 2016, ora 10:50
3395 citiri
Cum e sa lucrezi la Facebook, prin ochii unui fost angajat: Cea mai toxica experienta din viata mea
Foto: Arhiva Ziare.com

Sa lucrezi la Facebook ar fi o oportunitate unica pentru oricine. "In schimb, a fost cea mai toxica experienta de munca din viata mea", sustine o tanara care chiar a fost angajata la gigantul IT.

Jobul ei era sa selecteze linkurile care urmau sa apara in Trending Box, o sectiune din partea dreapta a paginii unui utilizator, care afiseaza titluri ce ar putea fi de interes pentru acesta.

Tanara a precizat, pentru The Guardian, ca echipa Trending Box era extraordinar de talentata, insa mediul profesional in care lucra nu era deloc confortabil, din cauza managementului defectuos de la Facebook, in combinatie cu intimidare, favoritism si sexism. "Angajatii cu care am lucrat erau nervosi, deprimati si li se inchidea gura, mai ales femeilor", a mentionat ea.

Cum ajungi sa lucrezi pentru Facebook

Tanara a vorbit si despre colaboratorii de la Facebook, spunand ca ceea ce i s-a parut cel mai distructiv era modul in care "echipa trateaza femeile". "Femeile din echipa rareori sunt ...citeste mai departe despre "Cum e sa lucrezi la Facebook, prin ochii unui fost angajat: Cea mai toxica experienta din viata mea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#fost angajat Facebook, #mediu toxic Facebook, #sexism Facebook , #Stiri Internet