Cum isi pastreaza Microsoft clientii dezamagiti de Windows 8, care raman si fara XP

Luni, 10 Martie 2014, ora 10:49
1421 citiri
Cum isi pastreaza Microsoft clientii dezamagiti de Windows 8, care raman si fara XP
Foto: BGR

Microsoft vrea sa-si pastreze utilizatori de Windows XP, iar in cateva zile vor trebui sa-si schimbe sistemul de operare, care va deveni vulnerabil la atacuri, dupa ce compania s-a hotarat sa-l inchida.

Gigantul IT ar putea reusi acest lucru cu ajutorul noului Windows 9, o noua platforma care va pastra cateva functionalitati ale vechiului XP, pentru a fi mai usor de agreat de utilizatori decat Windows 8, considerat a fi un fiasco din acest punct de vedere, informeaza BGR.

Incepand cu aprilie 2014, utilizatorii XP vor fi expusi virusilor si a software-urilor malware.

Microsoft stie ca sistemul Windows 8 nu reprezinta o alternativa pentru utilizatorii XP, de aceea a proiectat noul Windows 9, in special pentru cei care folosesc desktop-ul.

Compania americana a incercat deja sa atraga utilizatorii de PC-uri prin varianta Windows 8.1, in care a introdus din nou butonul de start, care era atat de cunoscut si folosit de ...citeste mai departe despre "Cum isi pastreaza Microsoft clientii dezamagiti de Windows 8, care raman si fara XP" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sistem operare Windows XP, #noul sistem Windows 9, #Microsoft renunta sistemul XP, #utilizatorii sistemului Windows XP , #Stiri Internet