Cum isi propune Elon Musk sa rezolve definitiv ambuteiajele din trafic

Sambata, 29 Aprilie 2017, ora 16:26
2573 citiri
Cum isi propune Elon Musk sa rezolve definitiv ambuteiajele din trafic
Fotgo: Twitter/Elon Musk

Elon Musk, fondatorul Tesla si Space X, cel care vrea sa trimita o racheta pe Marte, planeta pe care sustine ca o vom coloniza, nu a ajuns la capatul tolbei cu idei. Deja lucreaza la un sistem de tuneluri care sa rezolve problema ambuteiajelor de la suprafata.

Exasperat de timpul petrecut in trafic, miliardarul Musk, tata a cinci copii, e convins ca subteranul e solutia la ambuteiaje, insa inca lucreaza la masina care ar putea sapa aceste tuneluri mai repede, arata BBC.

Utilajul care poate face asta in prezent e foarte lent. E depasit si de un sarpe lenes pe care Musk il are, Gary. Tinta antreprenorului e sa obtina o masina care sa se miste mai repede decat Gary, a spus el.

De proiect se ocupa The Boring Company, o firma condusa de interni si colaboratori part-time.

Pana ce tunelurile vor fi sapate, Musk va fi ocupat cu masinile sale Tesla. Miliardarul a promis o masina complet autonoma pana la sfarsitul anului.

Musk, care gaseste timp sa fie si consilier al lui Trump, a mai anuntat si ca a testat deja un camion semi-autonom electric, pe care il va prezenta in septembrie.

Intrebat ce-l anima sa viseze si sa creeze fara oprire, Musk a raspuns simplu: "Vreau sa ma gandesc la viitor si sa nu fiu trist".

Vreti sa stiti cum va arata viitorul? Stati cu ochii pe inovatori ca Jeff Bezos si Elon MuskReusita majora pentru Elon Musk si SpaceX: A fost relansata o racheta spatiala recuperata din ocean (Video)Elon Musk vrea sa faca oamenii mai destepti - creierul uman, "suplimentat" cu inteligenta artificialaMusk a lansat cea mai noua tehnologie Tesla: Acoperisul solarElon Musk mai face un pas spre colonizarea planetei Marte: Testeaza un superrezervor ...citeste mai departe despre "Cum isi propune Elon Musk sa rezolve definitiv ambuteiajele din trafic" pe Ziare.com

#Elon Musk inventii, #Elon Musk drumuri subterane, #Elon Musk trafic subteran, #Elon Musk Tesla, #Elon Musk Marte , #Stiri Internet