Cum ne vom stoca datele in viitor?

Miercuri, 07 Septembrie 2011, ora 10:02
1146 citiri
Cum ne vom stoca datele in viitor?

De ani buni, fenomenul de crestere a nevoii de stocare date cunoaste o expansiune accelerata. Au existat voci care au sustinut ca dezvoltarea cloud computing va transfera aceasta nevoie de la clientul final la furnizorul de servicii. Afla cum va arata de fapt viitorul la Conferinta de Tehnologie Agora cu tema Storage & Business Continuity, organizata de Agora Group, joi, 8 septembrie 2011, la  Hotel Intercontinental Bucuresti, sala Ronda, incepand cu ora 9.30.

Realitatea arata insa ca se impune tot mai mult un model hibrid. Un model in care partea operationala si o parte din arhivarea datelor se vor transfera catre furnizorii de servicii si fermele lor de servere si medii de stocare, insa o parte semnificativa a datelor va ramane in custodia clientilor finali, fie si doar din ratiuni de siguranta.

Un astfel de fenomen nu poate insemna decat cresterea cererii pentru medii de stocare si pentru solutii de continuitate in afaceri.

Conferinta de Tehnologie Agora dedicata mediilor de stocare si solutiilor de continuitate in afaceri isi propune sa ilustreze, prin prezentarile partenerilor HP Romania (CRESCENDO), Scop Computers and Computer Associates, TREND IMPORT EXPORT (ORACLE), EMC2, DELL Romania si D-Link, o sinteza a acestor tendinte tehnologice in stransa interconexiune cu nevoile de afaceri, dar si o cazuistica de concepte si arhitecturi acoperitoare pentru satisfacerea acestor nevoi, chiar si in perioada de prelungire a crizei economice.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Ziare.com, HIT.ro, Business24, Agora News, IT Trends si Digital Trends.

Alti parteneri: CIO Council Softline International, INDACO Systems, ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.

Despre Conferintele de Tehnologie Agora

Conferintele de Tehnologie Agora reprezinta o suita de manifestari menite a prezenta solutii concrete pentru administratia publica centrala si/sau institutiile financiar-bancare, telecom, utilitati si marile companii. Conferintele de Tehnologie Agora sunt organizate in Bucuresti si se adreseaza factorilor de decizie si directorilor IT din marile corporatii.

Detalii la www.agora.ro/conferinte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#agora, #cloud computing, #conferinta agora, #stocare date, #storage , #Stiri Internet