Cum rezista cel mai scump iPhone de pana acum la impactul cu un ciocan

Luni, 06 Noiembrie 2017, ora 14:47
1255 citiri
Cum rezista cel mai scump iPhone de pana acum la impactul cu un ciocan
Foto: captura video YouTube

Unul dintre cele mai dureroase ritualuri la care este supus un nou iPhone implica o serie de teste de anduranta, iar iPhone X respecta traditia.

Au trecut doar cateva zile de la lansarea oficiala a noului smartphone Apple, dar telefonul cu pret de pornire de 1.000 de dolari a trecut deja printr-o serie de teste. A fost demontat de cei de la iFixit pentru a ne evidentia detaliile din interior, iar acum a sosit momentul sa vedem cat de rezistent este exteriorul.

Clipul de aici a fost publicat pe canalul de YouTube al celor de la TechRax, dar o simpla cautare releva mult mai multe clipuri cu un continut similar.

Avand in vedere ca in Romania il cumperi cu minim 5.400 de lei, daca ti se face pielea de gaina in timpul vizionarii, este perfect normal. Cel mai probabil, majoritatea celor care l-au facut bucati de dragul vizionarilor pe YouTube aveau asigurare la aparat. Din cauza stocurilor foarte limitate, este insa foarte putin probabil ca o unitate de schimb sa fie livrata prea curand.

Vezi aici VIDEO cu iPhone X distrus cu un ciocan ...citeste mai departe despre "Cum rezista cel mai scump iPhone de pana acum la impactul cu un ciocan" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rezistenta iPhone X, #Test iPhoneX , #Stiri Internet