Cum va arata lumea peste 100 de ani: Orase subacvative, mancare scoasa la imprimanta 3D si holograme

Luni, 15 Februarie 2016, ora 20:17
1011 citiri

In doar 100 de ani vom avea parte de orase subacvatice, dar si de case realizate cu ajutorul imprimantei 3D, precum si de alimente ce pot fi "descarcate" de pe Internet.

Acestea sunt doar cateva dintre previziunile incluse in raportul SmartThings Future Living Report, comandat de firma SmartThings, detinuta de sud-coreenii de la Samsung, informeaza The Independent.

Documentul a fost realizat de un grup de academicieni, printre care se numara arhitecti, specialisti in urbanism, dar si lectori ai Universitatii din Westminster.

Tehnologii care vor schimba viata asa cum o stim. Vezi calendarul viitorului

Ei sustin ca in urmatorul secol vor fi create asa-numitele "orase-bula", care le vor permite oamenilor sa traiasca in adancurile marilor si oceanelor. De asemenea, raportul mai arata ca dronele vor fi folosite cu regularitate pentru deplasare.

"Traiul de-acum nu se compara cu cea din urma cu o suta de ani. Internetul a revolutionat modul in care comunicam, invatam si cum ne ...citeste mai departe despre "Cum va arata lumea peste 100 de ani: Orase subacvative, mancare scoasa la imprimanta 3D si holograme" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#omenire 100 ani, #cum va arata viitorul, #tehnologii viitor, #orase subterane viitor, #mancare imprimanta 3D, #mancare imprimanta viitor , #Stiri Internet