Cum va evolua tehnologia in 2017: Ne asteapta un an palpitant

Duminica, 01 Ianuarie 2017, ora 19:20
2069 citiri
Cum va evolua tehnologia in 2017: Ne asteapta un an palpitant

Anul trecut a fost unul plin de realizari in domeniul tehnologiei, progrese importante fiind inregistrate in special in ceea ce priveste inteligenta artificiala si realitatea virtuala.

Potrivit unei analize Mirror, aceasta tendinta va continua si in 2017.

Chatbot-urile (asistenti virtuali care comunica prin text) au devenit noul camp de lupta pentru companiile din sectorul tehnologiei. Software-uri precum Amazon Alexa, Apple Siri, Microsoft Cortana si Google Assistant concureaza pentru a deveni noul "companion" al utilizatorilor de tehnologie.

Interactiunea cu astfel de sisteme poate parea nefireasca la inceput, insa pe masura ce ele sunt integrate in tot mai multe dispozitive, iar tehnologia privind inteligenta artificiala se imbunatateste, ar putea fi vazute ca o modalitate mai intuitiva de a accesa diverse servicii comparativ cu utilizarea unui ecran tactil, considera sursa citata.

Anul acesta am putea asista la raspandirea realitatii virtuale in randul publicului, ...citeste mai departe despre "Cum va evolua tehnologia in 2017: Ne asteapta un an palpitant" pe Ziare.com

#tehnologie 2017, #iPhone 2017, #asistenti virtuali, #previziuni 2017 , #Stiri Internet