Cumperi de pe Internet? Vezi noile reguli care te protejeaza mai bine

Duminica, 15 Iunie 2014, ora 11:03
1163 citiri
Cumperi de pe Internet? Vezi noile reguli care te protejeaza mai bine

Romanii care cumpara produse din magazinele online pot returna produsul in 14 zile de la achizitie, iar comerciantul este obligat sa returneze banii integral, precum si cheltuielile legate de transport, potrivit unui pachet legislativ adoptat recent in tara noastra.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) a anuntat, intr-un comunicat de presa, ca a intrat in vigoare noua directiva privind drepturile consumatorilor de pe batranul continent.

Comertul electronic - crestere globala semnificativa pana in 2015

"Noile norme vor asigura, de exemplu, ca, la nivelul Uniunii Europene, consumatorii sa aiba dispozitie 14 de zile pentru a-si schimba decizia si a se retrage din orice actiune de achizitionare a unui produs online, sau in afara spatiilor comerciale.

Noile reguli interzic, de asemenea, suprataxele pentru utilizarea cardurilor de credit si a liniilor de asistenta telefonica, precum si ferestrele pre-bifate pe site-uri pentru incasarea unor plati ...citeste mai departe despre "Cumperi de pe Internet? Vezi noile reguli care te protejeaza mai bine" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#comert online reguli noi, #comert online Romania, #comert online , #Stiri Internet