De ce are nevoie o afacere online de SEO?

Vineri, 14 August 2015, ora 17:32
1160 citiri
De ce are nevoie o afacere online de SEO?

Anul trecut, romanii au facut cumparaturi online in valoare de 1,2 miliarde de euro, specialistii preconizand cifre mai mari anul acesta si, avand in vedere ca jumatate din populatia tarii noastre este conectata la internet, este evident ca prezenta online este tot mai importanta pentru o afacere.

De altfel, una dintre cele mai noi metode prin care o afacere se poate promova este optimizarea pentru motoarele de cautare - SEO (Search Engine Optimization).

Potrivit specialistilor SEO Riders, bazele unei bune vizbilitati online sunt optimizarea on-site, optimizarea off-page, brandingul si promovarea online, precum si monitorizarea evolutiilor expresiilor cheie precum si a update-urilor motoarelor de cautare.

Un site optimizat pentru motoarele de cautare va aparea printre primele rezultate atunci cand clientii vor cauta locul din care sa-si achizitioneze produsul sau serviciul dorit.

De aceea, odata ce o afacere are un site de prezentare sau un magazin online optimizat din ...citeste mai departe despre "De ce are nevoie o afacere online de SEO?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#SEO optimizare site, #audit SEO, #servicii SEO afaceri online , #Stiri Internet