De ce nu renunta Microsoft la piata smartphone-urilor?

Duminica, 05 Octombrie 2014, ora 10:25
1274 citiri
De ce nu renunta Microsoft la piata smartphone-urilor?
Foto: digitaltrends.com

Dupa lansarea noului program de operare Windows 10, Microsoft ar putea sa revina cu un plan nou pe piata telefoanelor inteligente, domeniu in care a esuat pana acum.

Compania americana a scos pentru prima data smartphone-uri cu programul Windows Phone in anul 2000, dar lucrurile nu au mers chiar cum se asteptau reprezentantii ei, scrie digitaltrends.com. De atunci, gigantul din domeniul IT si-a reconfigurat planurile de trei ori, sperand intr-o schimbare benefica ce s-a lasat asteptata.

Proiecte precum Windwos Mobile 6.5.3. si Windows Marketplace au fost abandonate in favoarea celui denumit Windows Phone 7. Acesta a reprezentat o schimbare majora pentru programul produs de Microsoft. In 2012, planurile au fost iar modificate cu lansarea Windows Phone 8. Noul Windows 10 ar putea avea insa capacitatea de a aduce un nou suflu celor de la Microsoft in acest domeniu.

Cate putin din calculator, tableta si smartphone

Planul companiei este de a-i multumi pe utilizatorii care doresc ...citeste mai departe despre "De ce nu renunta Microsoft la piata smartphone-urilor?" pe Ziare.com

#smartphone windows microsoft, #smartphone ios android, #Android smartphone , #Stiri Internet