De ce nu vor exista tablete cu sisteme de operare duale

Luni, 31 Martie 2014, ora 12:47
1233 citiri
De ce nu vor exista tablete cu sisteme de operare duale

Google creaza un precedent: de ce nu vor exista tablete cu sisteme de operare duale Asus a prezentat la CES 2014, adica acum mai putin de o luna, proiectul Transformer Book Duet TD300, o tableta capabila sa ruleze doua sisteme de operare, in speta Android 4.4.2 si Windows 8.1.

Produsul a fost gandit mai mult pentru un segment aparte al consumatorilor, mai precis pentru cei care au nevoie de un device portabil in timpul job-ului, dar si de un device care sa inlocuiasca laptop-urile pe perioada serilor.

Wall Street Journal a citat recent cateva surse care arata ca ASUS a amanat lansarea pe piata, respectiv vanzarea produsului Book Duet TD300, pe termen nelimitat, cel mai probabil din cauza presiunilor celor de la Google, care nu au fost niciodata de acord ca o tableta sa ruleze doua sisteme de operare, din care unul sa fie Android. Motivul din spatele acestor presiuni e cat se poate de simplu si releva pozitia Google fata de Microsoft: chiar daca Android e lider de piata, fiind cel ...citeste mai departe despre "De ce nu vor exista tablete cu sisteme de operare duale" pe Ziare.com

#tablete sisteme operare duale, #tablete Microsoft, #tablete Asus, #Google dispozitive duale , #Stiri Internet