De ce se zgarie atat de usor camera iPhone 7? Safirul este de vina

Miercuri, 05 Octombrie 2016, ora 10:25
1061 citiri
De ce se zgarie atat de usor camera iPhone 7? Safirul este de vina
Foto: Apple

Safirul este un material rezistent in mod natural, al treilea cel mai rezistent pe scara Mohs, dupa diamant si moissanite. Este un material care poate fi produs si artificial si folosit, pe post de sticla de safir, in fabricarea unei varietati de produse, inclusiv telefoane si ceasuri.

Apple a incercat in urma cu cativa ani sa faca intregul display al iPhone-ului din sticla de safir, insa compania a renuntat la idee si a revenit la sticla dura folosita pana atunci, scrie BGR.

Cei de la Apple s-au intors acum la sticla de safir, la telefoanele iPhone7, pe care au folosit-o la lentilele camerei si la butonul Home, ca sa previna zgarieturile ce ar distruge fotografiile si clipurile si ar afecta recunoasterea amprentei.

iPhone 7 are cea mai proasta baterie de pe piata? Rezultatele surprinzatoare ale unor teste

Dar safirul folosit de Apple s-a dovedit a fi unul de proasta calitate, asa ca acesta se zgarie mult mai usor decat s-ar fi gandit utilizatorii de iPhone 7 si iPhone 7 ...citeste mai departe despre "De ce se zgarie atat de usor camera iPhone 7? Safirul este de vina" pe Ziare.com

#camera zgarie iPhone, #camera safir iPhone , #Stiri Internet