Declinul diamantelor: Oamenii prefera acum genti de lux si gadget-uri high-tech

Duminica, 10 Aprilie 2016, ora 14:38
1871 citiri
Declinul diamantelor: Oamenii prefera acum genti de lux si gadget-uri high-tech
Foto: Pexels.com

Diamantele si-au pierdut in ultimii ani atractivitatea pentru multi cumparatori, acestia preferand sa isi cheltuiasca banii pe vacante, genti de lux si gadget-uri high-tech, asa ca nu este de mirare ca hotii incarcerati pentru furtul unor bijuterii de 20 de milioane de dolari la Londra, anul trecut, aveau intre 60 si 70 de ani.

In industria diamantelor, chiar si escrocii au ajuns demodati, ei fiind destul de batrani sa isi aminteasca perioada in care diamantele erau considerate vesnice, iar Marilyn Monroe canta ca sunt cel mai bun prieten al fetelor, comenteaza Bloomberg, citata de News.ro.

Poveste demna de Dorel: Diamante de milioane de dolari aruncate la gunoi de cativa muncitori

Producatori precum De Beers, care in trecut au contribuit la succesul campaniilor de promovare a diamantelor, sunt incapabili sa impiedice declinul preturilor sub nivelul de acum 10 ani, semn ca industria nu reuseste sa pastreze atractivitatea brandului.

"Nu ma pasioneaza bijuteriile. Diamantele ...citeste mai departe despre "Declinul diamantelor: Oamenii prefera acum genti de lux si gadget-uri high-tech" pe Ziare.com

#diamante declin, #scazut pret diamante , #Stiri Internet