Devii un personaj fantastic cu 15 USD - cinci romani au avut o idee de sute de mii de dolari

Joi, 16 Ianuarie 2014, ora 07:58
888 citiri
Devii un personaj fantastic cu 15 USD - cinci romani au avut o idee de sute de mii de dolari
Foto: Indiegogo

O aplicatie care te poate transforma ca prin farmec in personajul fictiv preferat sau intr-o creatura magica ar putea fi disponibila din decembrie, incepand de la 15 dolari.

Programul prin care oricine devine actor digital este pus la punct in prezent de o echipa de cinci romani cu o experienta solida in dezvoltarea de jocuri.

Este vorba de FaceRig, un software care, cu ajutorul unei camere web, imita miscarile faciale ale utilizatorului, redandu-le in timp real avatarului selectat de acesta. Dispune, in pus, de procesare voce in timp real si o functie karaoke.

Mai simplu spus, "FaceRig este un program care te lasa sa devii digital, pe webcam, un personaj fantastic la alegere, momentan doar cap si expresii. Totusi, e cel mai bine e sa va uitati la video-ul de prezentare de pe YouTube, intrucat o imagine face cat o mie de cuvinte si un film face cat o mie de imagini", recomanda Florin Stanculescu de la Holotech Studios Bucuresti.

El este unul dintre cei cinci membri ai ...citeste mai departe despre "Devii un personaj fantastic cu 15 USD - cinci romani au avut o idee de sute de mii de dolari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplicatie FaceRig, #aplicatie video , #Stiri Internet