Dezastrul Note 7: Milioane de clienti Samsung ar putea migra catre iPhone

Marti, 18 Octombrie 2016, ora 10:31
2304 citiri
Dezastrul Note 7: Milioane de clienti Samsung ar putea migra catre iPhone
Foto: Samsung

Pana la 7 milioane dintre cei care doreau sa cumpere un produs Samsung s-ar putea reorienta catre un iPhone, ca urmare a scandalului creat de problemele smartphone-ului Galaxy Note 7.

Estimarea este realizata de Ming-Chi Kuo, reprezentantul companiei de analiza de marketing KGI, cunoscut ca cea mai redutabila sursa de zvonuri legate de produsele Apple. Acesta are la activ zeci de informatii confirmate care au precedat lansarea a diverse modele de iPhone.

Kuo crede ca intre 5 si 7 milioane de clienti Samsung vor alege anul acesta iPhone 7 sau, mai degraba, iPhone 7 Plus. Acestia reprezinta aproximativ jumatate din cei 12 milioane de cumparatori estimati ai defunctului Note 7.

Samsung face eforturi mari pentru a-si convinge clientii sa aleaga un alt produs propriu, mergand pana la motivarea financiara a acestora. Din pacate pentru coreeni, renuntarea la Note 7 din cauza exploziei aparatelor a afectat brandul. Trecerea de la Note 7 la iPhone 7 nu este altceva decat o decizie de... citeste mai departe despre "Dezastrul Note 7: Milioane de clienti Samsung ar putea migra catre iPhone" pe Ziare.com

#Samsung Note7 iPhone , #Stiri Internet