Dezvaluiri din interiorul Apple: Muncesti 16 ore pe zi, seful nu te lasa in pace nici la spital, nici la nunta

Vineri, 10 Aprilie 2015, ora 09:34
1768 citiri
Dezvaluiri din interiorul Apple: Muncesti 16 ore pe zi, seful nu te lasa in pace nici la spital, nici la nunta
Foto: The Guardian

Un fost angajat Apple a dezvaluit motivele pentru care si-a dat demisia din companie si a facut cateva acuzatii foarte grave referitoare la pretentiile pe care le are gigantul IT de la salariati.

Intr-o postare pe blogul propriu, Ben Farell a scris ca sefii Apple se asteapta ca angajatii "sa lucreze 16 ore pe zi", iar dupa programul de lucru urmeaza "intalniri peste intalniri, urmate de alte intalniri". Farrell a lucrat pentru Apple, in sediul din Sydney, pentru mai mult de un an, si a fost angajat ca manager al "AppleCare", program de suport tehnic de la Apple.

Se intampla rar ca actuali sau fosti angajati de la Apple sa comenteze munca lor in cadrul companiei, scrie Business Insider. Cel mai adesea angajatii semneaza acorduri de confidentialitate, asa ca e surprinzator faptul ca Farrell a vorbit fara a se ascunde in spatele anonimatului.

Evident experienta lui Farrell nu este reprezentativa pentru fiecare angajat Apple din intreaga lume, scrie sursa citata. Barbatul este un ...citeste mai departe despre "Dezvaluiri din interiorul Apple: Muncesti 16 ore pe zi, seful nu te lasa in pace nici la spital, nici la nunta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#program angajati Apple, #dezvaluiri angajat Apple , #Stiri Internet