Dezvaluiri neasteptate despre inceputurile Apple. "Este un mit"

Duminica, 07 Decembrie 2014, ora 15:48
1712 citiri
Dezvaluiri neasteptate despre inceputurile Apple. "Este un mit"
Foto: Bloomberg

Fondarea companiei Apple in garajul familiei lui Steve Jobs este una dintre cele mai cunoscute legende din Silicon Valley, detaliul preferat al povestii de succes ce inspira generatie dupa generatie de antreprenori.

Insa rolul garajului din Los Altos, California, a fost in realitate unul minor, a dezvaluit recent Steve Wozniak, unul dintre fondatorii Apple, intr-un interviu acordat Bloomberg.

Potrivit acestuia, este mai degraba vorba de un "mit", de o "exagerare".

"Garajul ne reprezinta mai bine decat orice altceva. (...) Aduceam produsele finite la garaj, le faceam sa functioneze si le duceam la magazinele care ne plateau. (...)

Nu am proiectat nimic acolo, nu am facut niciun prototip, nicio planificare de produse. Nu am produs nimic acolo. Garajul nu a servit la mare lucru, cu exceptia faptului ca ne-a facut sa simtim ca este casa noastra. (...)

Rareori erau mai mult de doua persoane in garaj si, in general, stateau pe-acolo, fara sa faca ceva productiv", a mai spus ...citeste mai departe despre "Dezvaluiri neasteptate despre inceputurile Apple. "Este un mit"" pe Ziare.com

#Steve Wozniak apple, #Steve Jobs garaj , #Stiri Internet