Directorul BBC isi anunta retragerea pentru toamna acestui an

Luni, 19 Martie 2012, ora 20:32
978 citiri
Directorul BBC isi anunta retragerea pentru toamna acestui an

Directorul general al BBC, Mark Thompson, a anuntat luni ca ar urma sa demisioneze in toamna dupa opt ani in fruntea primului grup audiovizual public din lume, un mandat marcat de trecerea la era digitala si de reduceri bugetare drastice, scrie France Presse.

'I-am spus Lordului Patten /presedintele BBC/ ca eu consider ca un moment potrivit pentru a-i preda stafeta unui succesor si a-mi prezenta demisia /.../ ar fi in toamna acestui an, dupa trecerea Jocurilor Olimpice si a verii', a declarat Thompson intr-un email adresat staff-ului BBC.

'In cursul ultimilor opt ani /fara a mentiona trei presedinti, trei premieri si cinci ministri!/, am trecut prin mai multe furtuni si perioade de provocare, dar am inregistrat un mare succes', a subliniat Thompson.

Sub conducerea sa, cel mai mare grup audiovizual public din lume s-a adaptat tehnologiei digitale si a adoptat in 2011 un plan cu un obiectiv de economii de 20% ce se va traduce mai ales prin suprimarea a circa 2.000 de locuri de munca pana in 2017.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#BBC demisie, #BBC Mark Thompson , #Stiri Internet