Dispar "femeile perfecte" de pe internet si din reviste. Imaginile photoshopate, interzise prin lege

Duminica, 01 Octombrie 2017, ora 15:37
1069 citiri
Dispar "femeile perfecte" de pe internet si din reviste. Imaginile photoshopate, interzise prin lege

In curand, nu vor mai exista online sau in reviste fotografii cu domnisoare ale caror proportii au fost modificate in Photoshop, datorita unei noi legi, scriu cei de la PLAYTECH.

Deja de cativa ani, au intrat in lumina reflectoarelor fotografiile de pe copertile revistelor care deformeaza imaginea femeii normale, asociind notiunea actuala de frumusete unor standarde nerealiste. Cele mai multe dintre ele nici macar nu ilustreaza persoane reale, ci entitati care sufera transformari mai mult sau mai putin radicale in Photoshop. In contextul in care multe domnisoare tinere ajung sa sufere de despresie, bulimie si alte afectiuni psihologice din cauza acestui trend, de ceva timp s-au pus bazele unui proiect legislativ pentru remedierea situatiei. Primele rezultate incep deja sa se observe.

Getty Images, agentie foto specializata atat in continut editorial, cat si in fotografii stock, a publicat un comunicat prin care a anuntat ca nu va mai gazdui imagini cu modele ale caror forme corporale au fost alterate digital pentru a fi mai mici sau mai mari.

Vezi AICI cine a luat aceasta decizie si care este motivul! ...citeste mai departe despre "Dispar "femeile perfecte" de pe internet si din reviste. Imaginile photoshopate, interzise prin lege" pe Ziare.com

#Madona, #fotografii modificate, #photoshop, #lege , #Stiri Internet