Dispare clasicul Yahoo Messenger? Au fost facute schimbari uriase, platforma se reinventeaza (Foto)

Vineri, 04 Decembrie 2015, ora 15:11
1038 citiri
Dispare clasicul Yahoo Messenger? Au fost facute schimbari uriase, platforma se reinventeaza (Foto)
Foto: Arhiva Ziare.com

Yahoo Messenger, asa cum il stim din anii '90, ar putea sa dispara, avand in vedere ca gigantul IT a lansat o alta versiune, care aduce numeroase schimbari.

Noul Yahoo Messenger e disponibil in toata lumea, incepand de joi seara, sub forma aplicatiilor pentru smarpthone-urile care ruleaza cu Android sau iOS.

De asemenea, exista si o versiune pentru web, iar Messenger poate fi accesat si din mail-ul de Yahoo.

Yahoo Mail, aproape imposibil de spionat

"Noua versiune are cateva superputeri de care credem ca vei incantat", a transmis Jeff Bonforte, cel care a condus echipa care a realizat modificarile la platforma, intr-o postare pe blogul companiei.

De mentionat faptul ca aceste schimbari nu se aplica la versiunea clasica a Yahoo Messenger (de desktop) si inca nu se stie daca aceasta va disparea sau cand va disparea.

Ce stie sa faca noul Yahoo Messenger

Integrarea serviciului Flickr "aduce frumusetea partajarii fotografiilor la un nou nivel", sustin reprezentantii ...citeste mai departe despre "Dispare clasicul Yahoo Messenger? Au fost facute schimbari uriase, platforma se reinventeaza (Foto)" pe Ziare.com

#Yahoo Messenger aplicatie, #noua versiune yahoo messenger, #schimbari Yahoo Messenger, #Yahoo Messenger , #Stiri Internet